De rechten op de website van de Archeologische Werkgroep Beverwijk-Heemskerk

Foto's, afbeeldingen, teksten en andere inhoud van de pagina's zijn eigendom van de werkgroep, tenzij anders vermeld.

Bij het bekijken van deze pagina's gaat u akkoord met onze rechten op de inhoud. Niets van deze pagina's mag worden overgenomen zonder de werkgroep op de hoogte te stellen. De inhoud mag alleen gebruikt worden na toestemming die wij u graag zullen verlenen. Het deeplinken naar de inhoud is niet toegestaan, behalve het linken naar het adres van de website.

Indien u een link aanmaakt op uw website, verwijzend naar onze website, zouden wij dat graag vernemen, zodat er een link terug aangemaakt kan worden.

Bij vragen of voor toestemming kunt u contact opnemen via de contact pagina.

Archeologische Werkgroep Beverwijk-Heemskerk, 2007

Van een paar scherven tot een archeologisch complete pot. (Archeologisch compleet betekent dat de pot aan de hand van de scherven compleet te reconstrueren valt.)